Mi az a honlaptámogatás?

Honlaptámogatás avagy valami plusz Tőlünk Nektek

 Eddig is igyekeztünk ügyfeleink munkáját segíteni, különböző tanulmányok, leírások  állnak rendelkezésetekre.

seo-screenshot

Seo Tippek és Trükkök tanulmány a Honlapunkról tölthető le és a WordPress alapú blogok telepítéséről is találtok  egy remek leírást a blogunk-on itt a cikkünk mellett.

Ezek a tanulmányok, segítségek azonban nem tudnak minden kérdésre válaszolni, hiszen mindenkinek más okoz fejtörést a honlapja kialakításában.

Lelkes kis csapatunk tagjai között megtalálható programozó és webmester is. Éppen ezért elhatároztuk, hogy minden nálunk lakó honlapnak segítünk az elindulásban.csapat

A Honlaptámogatás megszületése.

Abba biztosak vagyunk, hogy tárhelyeink ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére nagyszerű adottságokkal rendelkeznek. Mi még ennél is többet szeretnénk adni Nektek.

Munkánk során rengeteg tanulni vágyó, ismeretekre éhes emberrel találkozunk. Legtöbben ahhoz kérnek segítséget, hogy saját weboldalukat elképzeléseik szerint alakíthassák, üzemeltethessék.

Sok megkeresés érkezik hozzánk, ami klasszikus értelembe véve nem kapcsolódik a tárhelyekhez, mégis fontos ügyfeleinknek a honlapjuk létrehozásához, kialakításához, üzemeltetéséhez. Ezekre a felmerülő kérdésekre igyekszünk minden esetben válaszolni.

Tárhelycsomagjaink között megtalálható Jooma Tárhely, WordPress Tárhely és Drupal Tárhely is. Ezek a csomagok tartalmazzák a tartalom kezelő rendszereket előre telepítve azért, hogy még könnyebb legyen az indulás.

web2Miben segítünk Neked?

Lássunk néhány példát, miben kérheted a segítségünket:

  • Ha nincs ötleted adunk néhány lehetséges domain név tippet
  • Javaslatot teszünk, milyen keretrendszert használj
  • Seo tippeket adunk
  • Elemezzük az elkészült weboldalad, javaslatokat teszünk a változtatásra
  • Weboldal azonnal? Tudjuk a megoldást, akár néhány óra alatt saját működő weboldalad lehet

Hogyan segítünk Neked?

Ügyfélszolgálati időben munkanapokon 9-16 óra között várjuk jelentkezésedet.

Telefonon a (+36) 30 839 7527 vagy emailban az ugyfelszolgalat@mesetarhely.hu email címen.

Tapasztalataink szerint az emailban kért segítség hasznosabb, mert többször átolvasható, elmenthető, újra hasznosítható a későbbiekben.

Tárhely regisztrációd után 90 napig díjmentesen  kérheted a segítségünket!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>