Mire elég a 250-3000 MB tárhely?

Egy CMS alapú weboldal alapesetben 5-20 MB közötti helyet foglal. Ez lehet egy Joomla, Drupal vagy akár egy WordPress alapú oldal is. Ehhez hozzá kell számolni még a letöltött kiegészítőket és sablonokat, amiknek a mérete 1-10 MB között mozoghat. Így tehát egy komplex weboldal számos modullal sem éri el a 40 MB-ot. Egy 500 MB méretű tárhely betöltéséhez az előbb említett honlapot 12-szer kellene felmásolnod, 3000 MB esetén pedig már 75-ször!

Ebből láthatod, hogy a legtöbb esetben bőven elég a 250-3000 MB tárhely. Akkor lehet kevés, ha több honlapot szeretnél üzemeltetni, és ezeken számos kép és videó is  található.

Fontos tudnivaló, hogy a tárhely ad helyet a levelezésednek is, amibe bele kell számolni a csatolt fájlokat is. Így ezt is bele kell kalkulálnod, hogy mennyi helyre van szükséged.

CMS tárhely

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>