Miért kell nekem honlap?

Mit csinál egy weblap?

Ma már egyértelműen nem elég egy üzleti vállalkozásnak, vagy  non-profit szervezetnek az Arany Oldalakban  a helyi Kisokosban szerepelnie,  de még levélben nyomtatott katalógusokat terítenie sem.

Egy honlap széles rétegeknek, közönségnek képes nagyon költséghatékony módon közvetíteni a mondanivalónkat és termékünket.

Honlapunk legyen minőségi tartalommal megtöltve és szerkezetileg jól áttekinthető a siker érdekében.

Egy honlap sok célt szolgál:

  • Prezentálja az adataidat, a termékeidet és az arculatodat a világhálón. Nagyon komolyan véve, a honlap nem más, mint egy internetes névjegykártya.
  • Lehetővé teszi, hogy megtaláljon, aki konkrétan téged keres vagy általánosságban keres terméket, szolgáltatást, információt, ami hozzád köthető.
  • Az érdeklődőnek földrajzi helyzetétől, naptól és időtől független non-stop információt szolgáltat cégedről.
  • Egy honlap megléte azonnal komolyságot és hitelességet ad cégednek

Az internet széles körű elterjedtsége előtt (alig 10 évvel ezelőtt) az információ és a reklámanyagok nyomtatásban vagy a TV-n, rádión keresztül jutottak el az emberek egy részéhez. Az internet teljesen új korszakot nyitott. Cégek, szervezetek és magánszemélyek egyaránt képesek a hagyományos kommunikációs csatornák költségeinek töredékéért információt közvetíteni.

Honlappal rendelkezni A LEGKÖLTSÉGHATÉKONYABB módja a hirdetésnek!

Egy kellő szakértelemmel elkészített honlap komolyságot és hitelességet kölcsönöz a cégnek, meghúzza a vonalat a kezdők és a profik között.

Kinek van rá szüksége?

Nem csak cégeknek, üzleti vállalkozásoknak lehet előnyös az internetes jelenlét. Legyen szó non-profit szervezetről egyesületről vagy politikai csoportról, a honlapodon keresztül az érdeklődök egyszerűen és gyorsan megtudhatják, mi az alapelved, napirended, programod.

Manapság  politikai vonalon egyre nagyobb jelentősége van a honlapnak, hiszen a szavazók sokszor böngésznek a neten a jelöltek eredményeivel kapcsolatban.

Az internet csak az utóbbi 10 évben lett a reklám „játszótere“, mégis mára az összetett és dinamikus honlapok megléte általánosan elterjedt, webáruházakkal, fórumokkal,  blogokkal, animált grafikákkal és videókkal kiegészítve.

Az internet robbanásszerű gyorsasággal nőtte magát dinamikus kommunikációs eszközzé az adattároló közvetítő szerepéből.

Napjainkban már lehetetlen az internetet figyelmen kívül hagyni! Majdnem csak szégyen, ha valakinek nincs megfelelő internetes jelenléte, reprezentációja!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>